Zorgsector & Sociaal domein

De zorgsector en het sociaal domein zijn de afgelopen jaren volop aan veranderingen onderhevig. Zowel zorgorganisaties als gemeenten zullen zich moeten aanpassen aan deze veranderingen. Om hierop in te kunnen spelen en om goede zorg te blijven bieden zijn inzichten nodig. Er is daarom een constante behoefte om beleid te evalueren en verder te ontwikkelen. Wij ondersteunen zorgorganisaties, gemeenten (sociaal domein) en andere aan de zorg gelieerde organisaties met diverse onderzoeksvraagstukken.

Maatwerk op basis van uw informatiebehoefte

De onderzoeksvraagstukken waar wij ons mee bezig houden zijn zeer diverse. Denk hierbij aan marktonderzoeken, beleidsonderzoeken, cliëntonderzoeken en medewerkersonderzoeken. Hierbij leveren wij maatwerk en redeneren vanuit uw informatiebehoefte. Hierbij houden wij uiteraard wel rekening met mogelijk externe verplichtingen en denkkaders.

Samenwerking met ZorgfocuZ

Voor de uitvoering van onderzoeken voor organisaties uit de zorgsector en het sociaal domein, werken wij waar nodig samen met ons moederbedrijf onderzoeksbureau ZorgfocuZ. ZorgfocuZ is als onderzoeksbureau gespecialiseerd in onderzoek in de zorg- en welzijnssector en het sociaal domein en kan vanuit die hoedanigheid een waardevolle aanvulling zijn bij zorggerelateerde onderzoeksprojecten.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onderzoek in de zorgsector en het sociaal domein, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Arjan Rozema en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 268 (kantoor Utrecht).