Overheid

Als onafhankelijk onderzoeksbureau worden wij veelvuldig door diverse overheidsinstanties gevraagd voor inwonersonderzoek, marktonderzoek en beleidsonderzoek. Naast gemeenten, voeren wij regelmatig onderzoeken uit voor verschillende overheidsinstanties zoals waterschappen, provincies en de ministeries.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Als onderzoeksbureau zijn wij gepokt en gemazeld als het gaat om onderzoek voor de overheid en publieke organisaties. Onze onderzoekers hebben een hart voor de publieke zaak en zijn ervaren met onderzoek in de overheidswereld.

Voor ieder onderzoek verdiepen wij ons in uw wensen en behoeften en de context van uw onderzoeksvraag. Tezamen met onze kennis van onderzoek en onze ervaringsprojecten, zijn wij uitstekend in staat om uw onderzoeksvraagstuk te vertalen naar een helder onderzoeksplan.

De onderzoeken die wij uitvoeren zijn zeer divers. Het gaat om uiteenlopende onderzoeken waarbij diverse kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden worden toegepast. Wij nodigen u graag uit om enkele voorbeeldprojecten te bekijken zodat u een beter beeld krijgt van onze ervaring en ons portfolio.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over mogelijkheden van onderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Arjan Rozema en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 268 (kantoor Utrecht).