Kantoor Groningen

Onderzoeksbureau Enneüs is onder meer werkzaam in Utrecht, maar onze roots liggen in Groningen. Hier was ons eerste officiële vestigingsadres was aan de Leonard Springerlaan 9, tegenover Martiniplaza. We deelden daar een kantoor met een samenwerkingspartner, maar na enkele jaren betrokken we ons eigen kantoor aan de Sylviuslaan 5. Dat begon in 2016 met het betrekken van een deel van de tweede verdieping in dit pand, maar sinds 2018 houden we op deze locatie kantoor op de gehele eerste etage met ons zusterbureau ZorgfocuZ.

De vestiging in Groningen is nog steeds de standplaats van de meeste medewerkers van ons onderzoeksbureau. Zo zijn de meeste onderzoekers werkzaam vanuit deze vestiging, maar werken ook de teams ICT, Marketing & Communicatie, Administratie en Ondersteuning en de onderzoeksassistenten (die zich onder meer bezighouden van het invoeren van vragenlijsten) vanuit Groningen.

In ons kantoor in Groningen hebben we volop faciliteiten beschikbaar die voor een onderzoeksbureau van belang zijn. Zo hebben we aparte vergaderruimtes van verschillende groottes, concentratiewerkplekken, individuele bel- en vergaderunits en ruimtes voor (telefonische, beeldbel en face-to-face) interviews. Bovendien is er volop parkeergelegenheid om onze gasten op deze locatie te ontvangen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons kantoor in Groningen is gevestigd aan de Sylviuslaan 5 en op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.30 op 050 711 52 55 en via contact@enneus.nl.

W Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten