Breed medewerkersonderzoek

Bij een breed medewerkersonderzoek komen meerdere thema’s aan bod. Samen met uw organisatie kijken we welke thema’s en onderwerpen aan de orde komen. Denk hierbij aan thema’s als:

Op basis van onze ervaring beschikken wij over een ruime bibliotheek aan voorbeeldvragenlijsten en gevalideerde vragensets die ter inspiratie kunnen dienen.

Combinatie van een breed en gericht onderzoek

Een optie is om de beide opties van onderzoek met elkaar te combineren. Door eerst breed in een organisatie te verkennen wat er speelt, kan vervolgens bij afwijkingen nader worden ingezoomd op een specifiek thema middels een gericht onderzoek.

Realtime inzage in ervaringen, wensen en percepties

Doordat wij de resultaten rapporteren in ons online dashboard heeft u altijd realtime inzicht. We kunnen rapporteren op diverse organisatieniveaus, zodat we u de juiste handvatten geven om gericht te werken aan verbeteringen op organisatie-, afdeling- en teamniveau.

Bekijk onze voorbeeldcases voor een beeld van het type klanten waarvoor wij zoal werken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over breed medewerkersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.