Onze vestigingen

Enneüs is klein begonnen, maar in de loop der jaren steeds groter gegroeid. Daarvoor zijn wij onze opdrachtgevers zeer dankbaar. Voor verschillende klanten werken we al jaren en met hen zijn er waardevolle samenwerkingen ontstaan. Maar ook keren klanten die soms even weg zijn geweest weer bij ons terug en ontstaan er ook op die manier weer mooie nieuwe samenwerkingen en relaties. Daar zetten we de komende jaren graag verder op in vanuit onze beide vestigingen!

Vestigingen in Utrecht en in Groningen

Om onze klanten door het hele land goed te kunnen blijven bedienen, werken we vanuit vestigingen in Utrecht en in Groningen. Op die manier hebben we een mooie spreiding over het hele land en kunnen we makkelijk naar onze klanten toe om onderzoeken op te zetten of onderzoeksresultaten te bespreken/presenteren op locatie. Daarnaast bent u uiteraard ook van harte welkom op een van onze kantoren. De koffie staat klaar!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over onze onderzoeken en onze aanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 030 20 74 268 (kantoor Utrecht) of op 050 711 52 55 (kantoor Groningen).

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten