Enquête zuilen

Enquête zuilen (ook wel feedback zuilen genoemd) zijn een ideaal middel om direct feedback van een bepaalde onderzoeksdoelgroep te verzamelen. Enquête zuilen kunnen voor bijvoorbeeld zorginstellingen, bedrijven of gemeenten toepasbaar die een bepaald interactiemoment willen evalueren zoals een bezoek aan de balie, kantine of gemeentehuis. Denk hierbij dus aan vraagstukken in relatie tot facilitaire diensten en communicatie. Vanuit Enneüs kunnen wij u ondersteunen met het opzetten en uitvoeren van een onderzoek via enquête zuilen.

Korte vragenlijst

Enquête zuilen zijn geschikt voor het uitvoeren van korte evaluaties. Een korte vragenlijst bestaande uit een aantal vragen die beantwoord kunnen worden aan de hand van eenvoudige antwoordschalen, werken over het algemeen het beste en genereren ook de hoogste respons.

Het toepassen van enquête zuilen doen wij veelal in combinatie met andere onderzoeksmethoden. Een en ander hangt af van uw specifieke onderzoeksvraagstuk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van enquête zuilen en de voor- en nadelen ervan.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten