Onderzoeksbureau Enneüs bestaat 10 jaar!

Vandaag, op 27 januari 2019, bestaat onderzoekbureau Enneüs exact 10 jaar. Een mijlpaal waar we enorm trots op zijn!

Sinds de eerste opdracht die we deden voor de gemeente Delfzijl tot de opdrachten die er vandaag de dag lopen, hebben we ons altijd maximaal ingespannen om ons zo goed mogelijk (en vanuit oprechte interesse) te verdiepen in de klantvraag en daar samen met de opdrachtgever de juiste onderzoeksaanpak bij te vinden. Want dat is volgens ons de basis om het maximale uit een onderzoeksproject te halen. En dat is in 2019 nog steeds hetgeen we elke dag, bij elk project weer, nastreven.

Na de eerste opdracht in de gemeente Delfzijl hebben we veel projecten mogen uitvoeren. Soms heel groot en met zeer gevoelige thematiek, soms wat kleiner en luchtiger. Draagvlakonderzoeken en burgerpeilingen voor gemeenten, woonwensenonderzoeken voor woningcorporaties, klantonderzoeken voor bibliotheken, marktonderzoeken voor musea, naamsbekendheidonderzoeken voor waterschappen en imago-onderzoeken voor zakelijke dienstverleners en hogescholen. Het kwam allemaal langs. We blijven er telkens weer enorm veel enthousiasme en energie uit halen. We zijn (letterlijk) van Delfzijl tot Rotterdam geweest en van Maastricht tot Ameland.

Vol goede moed gaan we op naar de volgende 10 jaar. Dat het net zulke leuke jaren mogen worden als de eerste 10. Want hoe gek het ook klinkt, het voelt elke dag nog steeds alsof we nog maar net begonnen zijn en nog een wereld te winnen hebben!