Het afnemen van online vragenlijsten

Het afnemen van een online vragenlijst is voor Enneüs een dagelijkse bezigheid; de meeste van onze kwantitatieve onderzoeken gebeuren via deze methodiek. Per mail of per brief krijgen respondenten een unieke URL/inlogcode toegestuurd waarop ze de vragenlijst kunnen invullen. Het afnemen van vragenlijsten via internet geeft veel voordelen; in de vragenlijst kan ‘routing’ worden ingesteld zodat bepaalde vragen wel of juist niet worden getoond. Ook maken online vragenlijsten het mogelijk om vragenlijsten via diverse mobiele apparaten ingevuld te krijgen; onze software is er zo op ingericht dat vragenlijsten uitstekend zijn in te vullen via desktop, tablet en smartphone.

 

online vragenlijst

Eigen software
Voor het afnemen van online vragenlijsten maken wij gebruik van onze eigen online enquêtesoftware, waarmee wij volledige onafhankelijkheid aan onze klanten kunnen garanderen. Al onze onderzoeksdata staan intern gehost, en zijn goed beveiligd volgens strenge procedures en voorschriften. Onze online enquêtesoftware is professionele enquête software met waterdichte beveiliging en is tevens zeer gebruiksvriendelijk voor de respondent én opdrachtgever. Onze opdrachtgevers krijgen namelijk een eigen inlog in ons dashboard zodat zij ‘real time’ inzage hebben in de responsvoortgang, antwoorden en de voortgang van het project.

Mixed-mode dataverzameling
Steeds vaker passen wij de zogenaamde ‘mixed-mode’ manier van dataverzameling toe. In dit geval kunnen mensen worden benaderd via de post (bijvoorbeeld via een brief of ansichtkaart) en maken wij een unieke, klantvriendelijke URL aan voor de opdrachtgever waarop zij kunnen inloggen.

Kunnen wij u helpen?
Voor meer informatie, de werkwijze van Enneüs of een offerte, kunt u telefonisch contact opnemen via 050 – 711 52 55, een e-mail sturen naar m.bloem@enneus.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier.