Tineke Ellens, MSc.

Onderzoeker

Tineke is onderzoeker bij Enneüs verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwantitatieve onderzoeken.

Expertises

Tineke heeft een sociologie en demografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als onderzoeker is Tineke vooral betrokken bij en verantwoordelijk voor kwantitatieve onderzoeken in het sociaal domein en de zorgsector. Daarnaast maakt Tineke onderdeel uit van ons team dataverzameling die ervoor zorgt dat onze vragenlijstonderzoeken op de juiste wijze worden opgezet, verzonden en gerapporteerd.

Tineke aan het woord

Na mijn studie ben ik meteen aan de slag gegaan als onderzoeker bij Enneüs en heb ik ervaren hoe ik mijn ongedane vaardigheden kan inzetten in de praktijk. Als onderzoeker bij Enneüs probeer ik me te verplaatsen in de klant en na te gaan op welke wijze belangrijke informatie zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk verzameld kan worden. Het geeft me energie om de ervaringen van cliënten, klanten en medewerkers te vertalen naar bruikbare data die waardevol is voor de sturing van een organisatie of instantie.

Enneüs biedt een enerverende werkomgeving, met gemotiveerde en gedreven collega’s. Door de maatschappelijke relevantie en diversiteit aan projecten en taken werk ik elke dag met veel plezier bij Enneüs. 

Opleidingen

  • Bachelor Sociologie │Rijksuniversiteit Groningen
  • Master Population Studies │Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten