Robin Veldman

Operational Research Assistant

Robin Veldman maakt deel uit van het team Operational Research Assistants bij Enneüs. Robin houdt zich met name bezig met dataverwerking, het beheren van de helpdesk, het afnemen van interviews op locatie en het ondersteunen van andere uitvoerende werkzaamheden.

Robin aan het woord

Hallo! Mijn naam is Robin en ik ben 23 jaar. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor Sociologie. Naast mijn bachelor heb ik mij ingezet voor kansenongelijkheid via Enactus Groningen en werk ik als ORA bij ZorgfocuZ. Een baan die perfect aansluit bij mijn studie! De wisselende werkzaamheden en het leuke team maken dat ik met veel plezier naar werk ga. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, creatief bezig te zijn en musea te bezoeken.

Opleidingen

Bachelor Sociologie | Rijksuniversiteit Groningen

Operational Research Assistants

Operational Research Asssistants zijn een belangrijke schakel in het onderzoeksproces: zij ondersteunen de onderzoekers bij verschillende uitvoerende taken. Dit doen ze door binnengekomen data te sorteren en verwerken, de binnengekomen vragen van deelnemers op de helpdesk te beantwoorden en door interviews af te nemen. Dit zijn zowel telefonische interviews als interviews op locatie (bijvoorbeeld bij (zorg)instellingen of het afnemen van straatenquêtes). 

Het is als ORA belangrijk om affiniteit met onderzoek en het sociaal domein te hebben. Zo bestaat team ORA uit een flexibele poule van vijftien personen van voornamelijk studenten die een relevante studie gevolgd hebben. Denk hierbij aan sociologie, psychologie en andere studies met een sociaal-maatschappelijke invalshoek. 

Projecten

Bij elk project met een schriftelijke verzending zijn er ORA’s betrokken. Hieronder staat een greep uit het aantal projecten waar ORA’s recentelijk bij betrokken waren.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten