Noëlle Nijhof, MA

Onderzoeker | Communicatiemedewerker

Noëlle is werkzaam als communicatiemedewerker en onderzoeker bij Enneüs. Ze voert onder andere ondersteunende taken die betrekking hebben op zowel de interne als de externe communicatie van de organisatie. 

Expertise 

Noëlle houdt zich als communicatiemedewerker voornamelijk bezig met het schrijven en plaatsen van teksten voor onze communicatiekanalen en met grafische vormgeving. Zo is ze verantwoordelijk voor het verzamelen en schrijven van voorbeeldcases voor op de website, en houdt ze zich bezig met de berichtgeving op onze social mediakanalen. Daarnaast is ze medeverantwoordelijk voor het bijhouden van de marketingcommunicatieplanning, en voert ze redactionele taken uit voordat onze berichtgeving gedeeld wordt.

Noëlle aan het woord 

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn master Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Naast mijn studie, ben ik werkzaam bij Enneüs als communicatiemedewerker. Communicatie is overal en juist die diversiteit vind ik leuk en interessant. Dat maakt dat mijn opleiding veel aansluiting heeft op het werk wat ik doe bij Enneüs. Binnen mijn master houd ik mij veel bezig met onderzoek naar communicatie op het gebied van gezondheidszorg. Van de diversiteit in het werk en de leuke collega’s kan ik veel leren.  

Opleidingen

  • Bachelor Communicatie-en Informatiewetenschappen (met een minor Psychology in Society) | Rijksuniversiteit Groningen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten