Lola Hoksbergen

Onderzoeker

Lola is onderzoeker bij Enneüs en voornamelijk betrokken bij Team Dataverzameling. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende onderzoeken in de zorg en het sociaal domein.

Expertises

Lola is betrokken bij diverse onderzoeksprojecten voor zorgorganisaties en gemeenten. Ze is verantwoordelijk voor het opstellen van vragenlijsten, coördinatie van de dataverzameling en het opstellen van rapportages. Lola is flexibel en weet waar de prioriteiten liggen.

Lola aan het woord

Met een achtergrond in de sociologie ben ik helemaal op mijn plek bij Enneüs. Maatschappelijke vraagstukken vertalen in een bijpassend onderzoek is steeds weer een leuke uitdaging. Samen met de klant sparren over de opzet en uitvoering van het onderzoek vind ik een van de leukste dingen aan mijn werk. Ik ben optimistisch, gedreven en kritisch. Dat zijn de eigenschappen die ik iedere dag mag benutten in mijn werk bij Enneüs. Geen dag is hetzelfde en uitdagingen liggen overal.

Mijn collega’s en ik zorgen ervoor dat de uitvoering en werkwijze van ieder onderzoek zo goed mogelijk zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. De combinatie van klantcontact en de samenwerking met collega’s geeft mij heel veel energie! Wat een geluk dat ik dan ook nog eens in een heel gezellig team mag werken.

Om de werkweek achter me te laten vind ik het heerlijk om in het weekend een mooie hardlooproute uit te zoeken en Groningen/Friesland te verkennen. Verder ben ik een (mooi weer) wielrenner en geniet ik na het sporten het liefst van een koud biertje.

Projecten

Gemeente Zeist: Centrumevaluatie Zeist

Enneüs heeft voor de gemeente Zeist een realisatie- en belevingsonderzoek uitgevoerd. Gebruikers en bewoners zijn overvraagd naar hun ervaringen met het centrum van Zeist. De resultaten werden gebruikt voor verdere ontwikkeling van het centrum.

Klanttevredenheidsonderzoeken UWV

Enneüs voert voor meer dan 150 re-integratiebedrijven het klanttevredenheidsonderzoek UWV uit. Hierbij wordt conform de eisen vanuit het UWV gewerkt. De re-integratiebedrijven zien in de resultaten direct of zij aan de eis vanuit het UWV hebben voldaan.

Opleidingen

  • Master Sociologie – Rijksuniversiteit Groningen
  • Gezondheidsmanagement – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten