Lois Welink

Operational Research Assistant

Lois Welink maakt deel uit van het team Operational Research Assistants bij Enneüs. Lois houdt zich met name bezig met dataverwerking, het beheren van de helpdesk, het afnemen van interviews op locatie en het ondersteunen van andere uitvoerende werkzaamheden.

Lois aan het woord

Hallo! Mijn naam is Loïs Welink en ik ben twintig jaar oud. Momenteel volg ik de studie Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. De studie Rechtsgeleerdheid bevat maatschappelijke en juridische onderwerpen, waar ik zelf veel affiniteit mee heb. Na mijn bachelor wil ik graag doorstuderen in de wereld van het recht en hoogstwaarschijnlijk de master Privaatrecht volgen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om naar de sportschool te gaan en gezellig af te spreken met vriendinnen.  Wat ik erg leuk vind aan mijn werk als ORA zijn de verschillende soorten werkzaamheden die er zijn binnen mijn functie. Het afnemen van interviews, de werkzaamheden van de helpdesk en de leuke collega’s maakt voor mij dat ik iedere keer weer zin heb om te komen werken. 

Opleidingen

Bachelor Rechtsgeleerdheid | Rijksuniversiteit Groningen

Operational Research Assistants

Operational Research Asssistants zijn een belangrijke schakel in het onderzoeksproces: zij ondersteunen de onderzoekers bij verschillende uitvoerende taken. Dit doen ze door binnengekomen data te sorteren en verwerken, de binnengekomen vragen van deelnemers op de helpdesk te beantwoorden en door interviews af te nemen. Dit zijn zowel telefonische interviews als interviews op locatie (bijvoorbeeld bij (zorg)instellingen of het afnemen van straatenquêtes). 

Het is als ORA belangrijk om affiniteit met onderzoek en het sociaal domein te hebben. Zo bestaat team ORA uit een flexibele poule van vijftien personen van voornamelijk studenten die een relevante studie gevolgd hebben. Denk hierbij aan sociologie, psychologie en andere studies met een sociaal-maatschappelijke invalshoek. 

Projecten

Bij elk project met een schriftelijke verzending zijn er ORA’s betrokken. Hieronder staat een greep uit het aantal projecten waar ORA’s recentelijk bij betrokken waren.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten