Laura van der Zalm, MSc.

Onderzoeker

Laura is onderzoeker en projectleider bij Enneüs en is verantwoordelijk voor het opzetten, leiden en uitvoeren van onderzoeksprojecten in het sociaal domein.

Expertises

Laura heeft hersen- en cognitiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Dit is een onderzoeksmaster waarin onderzoek doen vanuit een interdisciplinair perspectief centraal staat. Hierdoor is Laura geleerd in het kunnen meenemen van een scala aan factoren en is ze, door de complexiteit van de hersenen, geoefend in het begrijpen van complexe onderzoeksprojecten. Bij Enneüs maakt Laura onderdeel uit van Team Dataverzameling en Rapportage dat ervoor zorgt dat onze vragenlijstonderzoeken op de juiste wijze worden opgezet, verzonden en gerapporteerd. Laura is bij ons als onderzoeker en projectleider vooral betrokken bij en verantwoordelijk voor kwantitatieve onderzoeken in het sociaal domein. Ook coördineert Laura hierbij de inzet van een deel van onze onderzoekers.

Laura aan het woord

Tijdens mijn onderzoeksmaster is mijn passie voor het opzetten, leiden en uitvoeren van onderzoek nog groter geworden dan het al was. Doordat ik na mijn master aan de slag ben gegaan bij Enneüs kan ik mijn enthousiasme voor onderzoek kwijt in mijn werkzaamheden. Het spreekt mij erg aan dat ik ervoor kan zorgen dat klanten verder geholpen worden door hen de informatie te kunnen verschaffen waar behoefte aan is. Hierdoor kan ik adviezen geven, maar ook samen met de klant nadenken over mogelijke oplossingen of verbeteringen. Ook de afwisseling in en het snelle schakelen tussen projecten maakt mijn werk bij Enneüs leuk en uitdagend. Naast dat ik mijn werk erg interessant vind en ik plezier haal uit het goede contact met klanten, vind ik de aangename sfeer bij Enneüs en het fijne contact met mijn collega’s zeer waardevol en motiverend.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten