Jet van der Meer, MSc

Teamcoördinator Onderzoek / Onderzoeker / Kwaliteitsfunctionaris

Jet is onderzoeker bij ZorgfocuZ en verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwantitatieve onderzoeken.

Expertises

Jet is bij Enneüs vooral actief op het gebied van ervaringsonderzoeken in het sociaal domein. Zij voert deze onderzoeken uit en zij coördineert de inzet van onze onderzoekers op dit gebied. Jet is daarnaast betrokken bij diverse onderzoeken voor zorgorganisaties. Tot slot, is Jet coördinator van ons team dataverzameling dat ervoor zorgt dat onze vragenlijstonderzoeken op de juiste wijze worden opgezet, verzonden en gerapporteerd.

Jet aan het woord

Wat maakt het werken als onderzoeker bij Enneüs zo leuk? Voor mij de afwisseling in werkzaamheden, het snelle schakelen tussen projecten, de communicatie en afstemming met de klant en het begeleiden van een onderzoek van begin tot eind. Onderzoek doen is zoveel meer dan alleen een vragenlijst uitzetten en wachten op respons. Achter de schermen komen er vele processen aan te pas! Bovendien is elk project net even anders opgezet, wat maakt dat elk project uniek is.

Het samen toewerken naar het verkrijgen van díe informatie waar de klant behoefte aan heeft, geeft mij veel voldoening. Dit maakt dat ik me elke dag weer met veel plezier inzet voor onze klanten. Mijn streven is om klanten zoveel mogelijk te betrekken bij het onderzoek, maar hen tegelijkertijd wel zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’. Klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat wij vanuit Enneüs de uitvoering van de onderzoeken goed laten verlopen. Als klanten het idee hebben dat ze ‘ontzorgd’ zijn tijdens het project, heb ik mijn doel bereikt!

Mijn ambitie is om mij verder te specialiseren in onderzoek op het gebied van sociaal domein. Hoe zorgen we ervoor dat cliënten betrokken raken en bereid zijn om mee te denken over de zorg of ondersteuning die ze ontvangen? Daar is nog veel winst te behalen.

Tot slot, ik waardeer het werk bij ZorgfocuZ des te meer door mijn collega’s. Alle collega’s zijn net zo enthousiast over hun werk als ik. Wij denken graag met elkaar mee en pakken waar nodig gemakkelijk andermans taken op, allemaal met hetzelfde doel: onze klanten zo goed mogelijk begeleiden!

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten