Ilse Huisman

Operational Research Assistant

Ilse Huisman maakt deel uit van het team Operational Research Assistants bij Enneüs. Ilse houdt zich met name bezig met dataverwerking, het beheren van de helpdesk, het afnemen van interviews op locatie en het ondersteunen van andere uitvoerende werkzaamheden.

Ilse aan het woord

Op dit moment volg ik de pre-master Klinische Neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Neuropsychologie is namelijk een specialisme binnen de psychologie wat mij fascineert, maar het gedrag van mensen en onderzoek in het algemeen vind ik ook erg interessant. Dit was voor mij de reden om bij ZorgfocuZ aan de slag te gaan, zodat ik nog meer kennis en ervaring kon opdoen op het gebied van onderzoek en het sociale domein. De projecten bij ZorgfocuZ zijn erg uiteenlopend, wat mijn taken ook weer leuk maken. Door het afnemen van verschillende interviews en het aanspreekpunt te zijn voor deelnemers heb ik veel contact met de deelnemers, wat het werk interessant maakt.

Opleidingen

Pre-master Klinische Neuropsychologie | Rijksuniversiteit Groningen

Operational Research Assistants

Operational Research Asssistants zijn een belangrijke schakel in het onderzoeksproces: zij ondersteunen de onderzoekers bij verschillende uitvoerende taken. Dit doen ze door binnengekomen data te sorteren en verwerken, de binnengekomen vragen van deelnemers op de helpdesk te beantwoorden en door interviews af te nemen. Dit zijn zowel telefonische interviews als interviews op locatie (bijvoorbeeld bij (zorg)instellingen of het afnemen van straatenquêtes). 

Het is als ORA belangrijk om affiniteit met onderzoek en het sociaal domein te hebben. Zo bestaat team ORA uit een flexibele poule van vijftien personen van voornamelijk studenten die een relevante studie gevolgd hebben. Denk hierbij aan sociologie, psychologie en andere studies met een sociaal-maatschappelijke invalshoek. 

Projecten

Bij elk project met een schriftelijke verzending zijn er ORA’s betrokken. Hieronder staat een greep uit het aantal projecten waar ORA’s recentelijk bij betrokken waren.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten