Floran de Witte

Operational Research Assistant

Floran de Witte maakt deel uit van het team Operational Research Assistants bij Enneüs. Floran houdt zich met name bezig met dataverwerking, het beheren van de helpdesk, het afnemen van interviews op locatie en het ondersteunen van andere uitvoerende werkzaamheden.

Floran aan het woord

Momenteel ben ik bezig met de master Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie ‘Politiek, Maatschappij & Beleid’. Hiervoor heb ik de bachelor Sociologie afgerond. Door deze achtergrond heb ik interesse en ervaring in sociaal-maatschappelijke vraagstukken en onderzoeken. Daarnaast ben ik ook actief bij mijn studievereniging.

Opleidingen

Master Sociologie | Rijksuniversiteit Groningen

Bachelor Sociologie| Rijksuniversiteit Groningen

Operational Research Assistants

Operational Research Asssistants zijn een belangrijke schakel in het onderzoeksproces: zij ondersteunen de onderzoekers bij verschillende uitvoerende taken. Dit doen ze door binnengekomen data te sorteren en verwerken, de binnengekomen vragen van deelnemers op de helpdesk te beantwoorden en door interviews af te nemen. Dit zijn zowel telefonische interviews als interviews op locatie (bijvoorbeeld bij (zorg)instellingen of het afnemen van straatenquêtes). 

Het is als ORA belangrijk om affiniteit met onderzoek en het sociaal domein te hebben. Zo bestaat team ORA uit een flexibele poule van vijftien personen van voornamelijk studenten die een relevante studie gevolgd hebben. Denk hierbij aan sociologie, psychologie en andere studies met een sociaal-maatschappelijke invalshoek. 

Projecten

Bij elk project met een schriftelijke verzending zijn er ORA’s betrokken. Hieronder staat een greep uit het aantal projecten waar ORA’s recentelijk bij betrokken waren.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten