Ellyne Slik

Operational Research Assistant

Ellyne Slik maakt deel uit van het team Operational Research Assistants bij Enneüs. Ellyne houdt zich met name bezig met dataverwerking, het beheren van de helpdesk, het afnemen van interviews op locatie en het ondersteunen van andere uitvoerende werkzaamheden.

Ellyne aan het woord

Hoi! Ik ben Ellyne en zit nu in mijn laatste jaar van Sociologie. Volgend jaar zal ik waarschijnlijk een master gaan doen in de richting van pedagogiek en jeugdhulp. Naast mijn studie en het werken hier doe ik bestuur bij AISG en regel ik als PR alle social media en andere communicatie vanuit de vereniging naar buiten. Ook vind ik het leuk om te voetballen bij een vereniging in de stad.

Opleidingen

Bachelor Sociologie | Rijksuniversiteit Groningen

Operational Research Assistants

Operational Research Asssistants zijn een belangrijke schakel in het onderzoeksproces: zij ondersteunen de onderzoekers bij verschillende uitvoerende taken. Dit doen ze door binnengekomen data te sorteren en verwerken, de binnengekomen vragen van deelnemers op de helpdesk te beantwoorden en door interviews af te nemen. Dit zijn zowel telefonische interviews als interviews op locatie (bijvoorbeeld bij (zorg)instellingen of het afnemen van straatenquêtes). 

Het is als ORA belangrijk om affiniteit met onderzoek en het sociaal domein te hebben. Zo bestaat team ORA uit een flexibele poule van vijftien personen van voornamelijk studenten die een relevante studie gevolgd hebben. Denk hierbij aan sociologie, psychologie en andere studies met een sociaal-maatschappelijke invalshoek. 

Projecten

Bij elk project met een schriftelijke verzending zijn er ORA’s betrokken. Hieronder staat een greep uit het aantal projecten waar ORA’s recentelijk bij betrokken waren.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten