Elif Bouwman-Cankor, MSc

Onderzoeker

Elif is als onderzoeker bij Enneüs verantwoordelijk voor de uitvoering van kwantitatief onderzoek in het sociaal domein en de zorgsector.

Expertises

Met een master in Sociale Psychologie en haar Toepassingen aan Rijksuniversiteit Groningen, heeft Elif zich gespecialiseerd in het uitvoeren van sociaalwetenschappelijk onderzoek. Na het behalen van haar master heeft zij bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan in zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Bij Enneüs is Elif met name betrokken bij kwantitatieve onderzoeken in het sociaal domein en de zorgsector. Als lid van Team Dataverzameling en Rapportage zorgt zij ervoor dat vragenlijstonderzoeken op de juiste wijze worden opgezet, verzonden en gerapporteerd. Naast de uitvoer van kwantitatief onderzoek, coördineert Elif de verzendingen van papieren vragenlijsten bij vragenlijstonderzoeken.

Elif aan het woord

Tijdens mijn master leerde ik het belang van verbinding tussen wetenschap en praktijk in onderzoek. Na mijn master ben ik actief in de onderzoekswereld gebleven. Ik merkte dat ik het belangrijk vind dat mijn werk betekenisvol en praktijkgericht is. Bij Enneüs haal ik dan ook voldoening uit het feit dat wij met de onderzoeken die we doen onze klanten echt vooruit helpen. Als coördinator van de postverzendingen is het leuk om te zien dat er ontzettend veel achter de schermen gebeurt voordat een vragenlijst bij iemand op de deurmat valt. Daarnaast haal ik veel plezier uit het samenwerken met collega’s om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten