Drs. Arjan Rozema

Algemeen directeur / Partner

Arjan is algemeen directeur/partner bij Enneüs. Hij is eindverantwoordelijk voor het operationeel management binnen ZFEN. Dat betekent overigens niet dat zijn jarenlange ervaring bij verschillende onderzoek- en adviesprojecten voor organisaties als gemeenten, rekenkamers, organisaties in de ouderenzorg en jeugdhulp, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en GGZ-instellingen verloren gaat. Nog steeds denkt hij als strategisch adviseur graag mee met collega’s en klanten om het onderzoek een klein beetje beter te maken. Ook is Arjan continu bezig om de verbindingen met onderwijs en netwerkpartners te blijven leggen.

Expertise

Arjan is zeer resultaatgericht en borgt dat de beoogde resultaat(afspraken) worden nagekomen. Daarnaast is hij in staat de juiste informatie boven tafel te krijgen, waarbij hij goed onderscheid weet te maken tussen hoofd- en bijzaken. Arjan is van origine communicatie- en informatiewetenschapper en hij heeft de leergang PRINCE2®-Foundation (projectmatig werken) succesvol afgerond.

Arjan aan het woord

Het is elke keer weer een uitdaging om jezelf te verbeteren.  Plezier, doeltreffend, continu verbeteren en afwisseling zijn voor mij belangrijke voorspellers van mijn werkplezier.

  • Plezier in het samenwerken met geweldige collega’s waarmee we bouwen aan ons  prachtige bedrijf.
  • Doeltreffend komen tot een onderzoeksaanpak en eindresultaat streef ik bij elk onderzoekstraject na.
  • Continu op zoek naar (kleine) verbetering in de organisatie en (persoonlijke) ontwikkeling.
  • Afwisseling in werkzaamheden en klanten, maakt dat ik me nog jaren actief wil inzetten voor ZorgfocuZ.

Mijn drijfveer is om elke keer weer tot de best mogelijke (onderzoeks)oplossingen en eindresultaten voor onze klanten te komen. Door aan de voorkant van een traject hier goed over na te denken (met de klant!), voorkom je achteraf een discussie ‘hadden we het maar zo gedaan’. De variatie in klanten (type en omvang), maar ook complexiteit van de opdrachten maakt dat geen dag hetzelfde is en ga ik (bijna) altijd met een glimlach naar het werk. In de loop der jaren heb ik tientallen onderzoekstrajecten succesvol mogen afronden.  Mijn ambitie is om dit nog jaren te blijven doen! Daarnaast zal mijn focus ook meer komen te liggen op het neerzetten van een toekomstbestendige organisatie. Ondanks alle onzekerheid in de wereld heb ik er alle vertrouwen in dat ZFEN een mooie toekomst tegemoet gaat!

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten