Dr. Vincent Boswijk

Teamcoördinator Onderzoek / Onderzoeker / Functionaris Gegevensbescherming

Vincent werkt als onderzoeker bij Enneüs en is betrokken bij het opzetten, coördineren en uitvoeren van maatwerkonderzoeksopdrachten.

Expertises

Vincent is gepromoveerd in de psycholinguïstiek. Vanuit deze achtergrond heeft hij ervaring met zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek en is hij gewend om met grote en complexe datasets te werken. Vincent is een echte duizendpoot. Zo waarborgt hij als functionaris gegevensbescherming (FG), de toepassing en naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming, is hij coördinator van Team Maatwerk Onderzoek (TMO) en is hij bij diverse maatwerkonderzoeken betrokken, zowel in de rol van projectleider als onderzoeker.

Vincent aan het woord

Twee van mijn interesses zijn de zorgsector en het onderzoek. In het werk bij Enneüs komen deze twee op de perfecte manier samen! Ik krijg veel energie van de grote diversiteit aan opdrachten die voorbijkomen in mijn dagelijkse werk.

In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen (al moet het wel mooi weer zijn), doe ik aan salsadansen en ben ik altijd in voor een karaokesessie.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten