Dr. Diede Smit

Onderzoeker

Diede werkt als onderzoeker bij Enneüs en is betrokken bij het opzetten, coördineren en uitvoeren van maatwerkonderzoeksopdrachten.

Expertises

Diede is gepromoveerd in de gedrags- en maatschappijwetenschappen en heeft een opleidingsachtergrond in de richting neuropsychologie, zowel op klinisch als onderzoeksmatig gebied. Dankzij deze achtergrond beschikt zij over uitgebreide kennis en ervaring in het uitvoeren van grootschalige onderzoeksprojecten en het werken met mensen met psychiatrische of neurodegeneratieve aandoeningen.

Diede aan het woord

Na vele jaren van wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van executieve functies, ben ik nu werkzaam bij Enneüs om een brug te slaan tussen wetenschap en praktijk. Wat ik met name leuk vind in mijn rol als onderzoeker bij Enneüs is het vertalen van klantwensen naar praktisch uitvoerbaar onderzoek, het contact met een diverse groep opdrachtgevers, de variatie in werkzaamheden en het samenwerken in een ambitieus én gezellig team.

In mijn vrije tijd vind je me vaak in mijn moestuin, in de sporthal voor een potje zaalvoetbal of ontspannen op de bank met een goede serie.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten