Diede Smit, MSc

Onderzoeker

Diede werkt als onderzoeker bij Enneüs en is betrokken bij het opzetten, coördineren en uitvoeren van maatwerkonderzoeken.

Expertises

Diede heeft psychologie gestudeerd en zich vervolgens verder gespecialiseerd in de richting neuropsychologie, zowel op klinisch als onderzoeksmatig gebied. Momenteel bevindt zij zich in de afrondende fase van haar promotietraject in de neurowetenschappen. Dankzij deze achtergrond beschikt zij over uitgebreide kennis en ervaring met het werken met mensen met een psychiatrische of neurodegeneratieve aandoening, evenals met het uitvoeren van grootschalige onderzoeksprojecten.

Diede aan het woord

Na vele jaren van neurowetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van executieve functies, ben ik nu werkzaam bij Enneüs om een brug te slaan tussen wetenschap en praktijk. Wat ik met name leuk vind in mijn rol als onderzoeker bij Enneüs is het vertalen van klantwensen naar praktisch uitvoerbaar onderzoek, het contact met een diverse groep opdrachtgevers, de variatie in werkzaamheden en het samenwerken in een ambitieus én gezellig team.

In mijn vrije tijd vind je me vaak in mijn moestuin, in de sporthal voor een potje zaalvoetbal of ontspannen op de bank met een goede serie.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten