David Schut, BSc, BA.

Onderzoeker

David is onderzoeker bij ZorgfocuZ en voornamelijk betrokken bij Team Dataverzameling. Daarnaast is hij projectleider voor verschillende onderzoeken, zoals de verplichte onderzoeken voor re-integratiebedrijven.

David aan het woord

Zo’n 1,5 jaar geleden begon ik het avontuur bij ZorgfocuZ als stagiair. In deze periode ben ik goed begeleid in alle relevante werkzaamheden. Na de stage ben ik bij ZorgfocuZ blijven werken omdat de organisatie erg flexibel, meelevend en toonaangevend is.

Naast het werken bij ZorgfocuZ ben ik bezig met het afronden van de onderzoeksmaster ‘Public Administration and Organizational Science’. Verder ben ik filosoof en lees ik graag over ethiek, politieke filosofie en politieke economie. Ook ben ik erg geïnteresseerd in kwantitatief onderzoek doen, vandaar ben ik me aan het specialiseren in verschillende software, zoals R en Python.

Tot slot ben ik graag in de natuur om tot rust te komen en hou ik van alle (wilde) dieren. Daarnaast vind ik het leuk om regelmatig te boksen, hardlopen en tennissen.

Opleidingen

Bachelor Filosofie (BA) | Erasmus Universiteit Rotterdam

Bachelor Bestuurskunde (BSc) | Erasmus Universiteit Rotterdam

Onderzoeksmaster ‘Public Administration and Organizational Science’ (MSc)| Utrecht Universiteit

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten