Bowe Brouwer

Operational Research Assistant

Bowe Brouwer maakt deel uit van het team Operational Research Assistants bij Enneüs. Bowe houdt zich met name bezig met dataverwerking, het beheren van de helpdesk, het afnemen van interviews op locatie en het ondersteunen van andere uitvoerende werkzaamheden.

Bowe aan het woord

Op dit moment ben ik mijn master Sociologie aan het afronden aan Rijksuniversiteit Groningen. Binnen deze master heb ik me gespecialiseerd in de richtingen ‘Gezondheid, Welzijn & Zorg’ en ‘Politiek, Maatschappij & Beleid’. In mijn vrije tijd ben ik actief bij de studievereniging van Sociologie en daarnaast ben ik spelend lid bij een muziekvereniging in Leeuwarden.

Opleiding

Master Sociologie | Rijksuniversiteit Groningen

Operational Research Assistants

Operational Research Asssistants zijn een belangrijke schakel in het onderzoeksproces: zij ondersteunen de onderzoekers bij verschillende uitvoerende taken. Dit doen ze door binnengekomen data te sorteren en verwerken, de binnengekomen vragen van deelnemers op de helpdesk te beantwoorden en door interviews af te nemen. Dit zijn zowel telefonische interviews als interviews op locatie (bijvoorbeeld bij (zorg)instellingen of het afnemen van straatenquêtes). 

Het is als ORA belangrijk om affiniteit met onderzoek en het sociaal domein te hebben. Zo bestaat team ORA uit een flexibele poule van vijftien personen van voornamelijk studenten die een relevante studie gevolgd hebben. Denk hierbij aan sociologie, psychologie en andere studies met een sociaal-maatschappelijke invalshoek. 

Projecten

Bij elk project met een schriftelijke verzending zijn er ORA’s betrokken. Hieronder staat een greep uit het aantal projecten waar ORA’s recentelijk bij betrokken waren.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten