Anne Merel van Kampen, MSc

Onderzoeker

Anne Merel maakt deel uit van ons Team Dataverzameling en Rapportage, dat ervoor zorgt dat onze onderzoeken op de juiste wijze worden opgezet, verzonden en gerapporteerd.

Expertises

Anne Merel heeft ervaring als data-analist en is vanuit die positie betrokken bij de uitvoering van verschillende (kwantitatieve) onderzoekstrajecten voor opdrachtgevers uit diverse sectoren.

Anne Merel aan het woord

Mijn werk bij Enneüs sluit perfect aan bij mijn studie Psychologie en mijn eerdere werk als onderzoeksassistent en data-analist, en bovendien bij mijn interesses in de zorgsector en onderzoek. Wat het werk onder andere zo leuk maakt is dat het betekenisvol, praktijkgericht en divers is, en het eigenaarschap van werken aan een project van begin tot eind.

Naast mijn werk als onderzoeker doe ik al jaren vrijwilligerswerk bij dierenasiel De Wissel in Leeuwarden. In mijn vrije tijd kook ik graag – het liefst Indiaas of Italiaans – lees ik, kijk ik series, maak ik graag een wandeling in de natuur met onze hond, of ga ik een dag op stap naar bijvoorbeeld een leuke stad.

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten