Alinde Vloo, MSc

Dataspecialist

Alinde is werkzaam als dataspecialist bij Enneüs en is betrokken bij zowel Team Dataverzameling en Rapportage als Team Maatwerkonderzoek.

Expertises

Alinde heeft de studie Econometrie afgerond aan Rijksuniversiteit Groningen. Hierna was ze als onderzoeker betrokken bij een onderzoek naar de inzet van sneltesten om fysiek onderwijs, tijdens de coronacrisis, weer mogelijk te maken.

Nu werkt ze als dataspecialist bij Enneüs. Ze houdt zich vooral bezig met het verzamelen van data en het opstellen van rapportages. Daarnaast is ze betrokken bij het R-programmeerteam om de data-analyse te optimaliseren.

Alinde aan het woord

Met een achtergrond in de econometrie ben ik bij Enneüs een vreemde eend in de bijt. Waar ik me in mijn studie voornamelijk richtte op de verwerking en het analyseren van data waarbij het opstellen, schatten en interpreteren van econometrische modellen een grote rol spelen, heeft de verzameling van data nu een belangrijke rol in mijn dagelijkse werk gekregen. Ik vind het erg leuk om mijn affiniteit met cijfers, statistiek en visuele weergave van data te kunnen toepassen in mijn werk bij Enneüs!

Opleidingen

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten