Enneüs voert meerdere projecten uit voor de Rijksuniversiteit Groningen

29 februari 2020

Onderzoeksbureau Enneüs heeft haar roots op de Rijksuniversiteit Groningen, en daar zijn we trots op. Nog trotser zijn we er op dat we jaarlijks meerdere onderzoeken voor de RUG mogen uitvoeren.

Ook in 2020 zijn we weer volop aan de slag binnen de muren van de Rijksuniversiteit Groningen. Zo voerden we in de eerste maanden van dit jaar onderzoek uit onder nationale en internationale studenten die zich bij de RUG inschreven voor een studie. Veel van hen kwamen daadwerkelijk studeren aan ‘de universiteit van het Noorden’, anderen maakten toch nog een andere keuze. Met ons onderzoek brachten we de klantreis van deze studenten in kaart, waarmee de RUG gerichte verbeteringen in het proces kan doorvoeren. Naast dit project voor de afdeling Communicatie van de RUG, voeren we ook een onderzoek uit voor de afdeling CIT, dat verantwoordelijk is voor de gehele ICT-dienstverlening binnen de universiteit.

Naast op meer corporate niveau, zijn we ook volop actief op facultair niveau. Bijvoorbeeld met een onderzoek voor de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, één van de oudste faculteiten van de RUG. Binnen dit onderzoek keken we naar wat toekomstige studenten interessant vinden in het proces van hun studiekeuze en de wijze waarop de faculteit hierop nog beter zou kunnen inspelen.

Delen via: