Dienstverlening Enneüs gaat ook op afstand gewoon door!

4 mei 2020

Beste relatie,

In deze onwerkelijke tijden, informeren wij u graag over hoe wij ook de komende maanden voor u klaar staan.

Sinds de coronacrisis hebben wij passende maatregelen genomen om een goede balans te vinden tussen (1) de continuïteit van onze onderzoekwerkzaamheden en (2) het zo veilig mogelijk doorwerken voor onze medewerkers. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van de overheid/RIVM.

Wij begrijpen dat het verrichten van onderzoek voor u niet altijd hoogste prioriteit zal hebben. Sommige organisaties kiezen er dan ook voor om de geplande onderzoeken uit te stellen. Daarnaast zijn er (gelukkig) ook genoeg klanten die bestaande onderzoeken wel kunnen en willen continueren. Wij zien dat het uitvoeren van deze onderzoeken veelal nog prima via de bekende methoden uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan het versturen van vragenlijsten per post/email of het uitvoeren van telefonische interviews. Wij merken zelfs een hogere respons op onze onderzoeken, waarschijnlijk omdat veel mensen nu thuis zijn.

Voor projecten waarbij een persoonlijk contact gepland stond, bijvoorbeeld face-to-face interviews, hebben wij afspraken gemaakt met onze klanten om te kijken wat wel mogelijk is. Het uitvoeren van een telefonisch onderzoek blijkt hierbij een goed alternatief.

Qua afstemming merken wij dat met het gebruik van bijvoorbeeld Skype, Zoom en Microsoft Teams heel goed te communiceren is met onze klanten. Het is via deze tools ook mogelijk om bestanden met elkaar te delen en met elkaar te bespreken. Feitelijk mist alleen nog de persoonlijke handdruk, voor de rest is nog veel mogelijk. Gelukkig maar!

Heeft u vragen over onderzoeksmogelijkheden, neem gerust contact met ons op via 050 – 711 52 55 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Hartelijke groet & veel succes gewenst met de situatie!


Arjan Rozema
Algemeen Manager Enneüs
(ook namens alle collega’s van Enneüs)

Delen via: