Beleids- en evaluatieonderzoek

Aan de hand van beleidsonderzoek voorzien wij beleidsmakers van de nodige inzichten die gebruikt kunnen worden voor solide beslissingen. Wij bieden hierbij inzicht in prestaties en ervaringen en wij adviseren organisaties om de effectiviteit en kwaliteit te verbeteren. Wij leveren hierbij maatwerk op basis van uw behoefte. Wij doen dit onder andere voor gemeentelijke overheid, brancheorganisaties, ministeries, zorginstellingen en onderwijsinstellingen.

Expertise

Onze brede kennis van praktijkonderzoek, beleid en wetenschap staan altijd aan de basis van onze onderzoeksprojecten. Hierbij streven wij naar een betekenisvolle bijdrage en doorwerking van onze onderzoeken en adviezen op de organisaties waarvoor wij werken.

Onderzoekers die de politiek bestuurlijke context begrijpen en kritisch blijven. Eén aanspreekpunt en een team vol deskundigheid daar achter. Een onmogelijke planning en toch zeer flexibel. Een professioneel onderzoeksrapport in een taal die je begrijpt.

Kristel Versteeg – Concernmanager Gemeente Zeist

Onze beleidsonderzoeken zijn zeer divers. Denk hierbij aan:

  • beleidsdoorlichtingen
  • evaluatie-onderzoek
  • impactmetingen
  • proces- en effectevaluaties

De vraag van u als klant is bepalend voor onze dienstverlening.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onze beleidsonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Arjan Rozema en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 268 (kantoor Utrecht).