Advies

Naast het uitvoeren van onderzoek geven wij organisaties (strategisch) advies bij vraagstukken op het gebied van onderzoek, organisatie en beleid. Ons advies is veelal gekoppeld aan onderzoek, maar dit kan ook los staan van onderzoek.

Expertise

Het geven van advies is per definitie maatwerk. De vraag van u als klant is bepalend voor onze dienstverlening. Onze adviseurs en specialisten bieden een combinatie van bedrijfskundige en onderzoeksinhoudelijke kennis.

Onderzoeksbureau Enneüs is in staat snel tot de kern van het probleem te komen. Daardoor was er ook een goede aansluiting van hun advies bij onze situatie. In korte tijd hebben zij veel neergezet en zijn flexibel inzetbaar qua capaciteit. Daarnaast is Enneüs betrouwbaar in de communicatie en in haar toezeggingen. Kortom een professionele en prettige samenwerking.

Dorien Donker – Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) – Communicatie adviseur

Onze adviseurs kunnen u ondersteunen bij het uitdenken van onderzoeksplannen, het in gang zetten van verandertrajecten of operationele ondersteuning bieden waar dat gewenst is.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over advies mogelijkheden, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Arjan Rozema en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 268 (kantoor Utrecht).