Nationaal Programma Groningen

Woonwensenonderzoek Groningen

Toukomst is een initiatief van Nationaal Programma Groningen samen met West 8 (ontwerpbureau voor stedenbouw en landschapsarchitectuur) en organisaties uit de provincie Groningen. Met Toukomst willen de initiatiefnemers bouwen aan projecten voor de toekomst van Groningen. Dit kan op allerlei vlakken zijn; cultuur, onderwijs, huisvesting of nieuw vakmanschap. Nationaal Programma Groningen heeft Enneüs gevraagd om een rapport op te maken van een woonwensenonderzoek naar verschillende projecten voor de toekomst van Groningen.

Woonwensenonderzoek Nationaal Programma Groningen

Voor de uitvoering van deze projecten is 100 miljoen euro beschikbaar. De projecten die uiteindelijk zullen worden uitgevoerd, worden gekozen door een inwonerpanel met 20 Groningers geloot door een notaris. Elke Groninger, van jong tot oud, kon de verschillende projecten beoordelen. In totaal zijn er in korte tijd meer dan 30.000 beoordelingen van ongeveer 6.000 Groningers binnen gekomen. Enneüs heeft meegewerkt aan dit initiatief door al deze beoordelingen van bewoners in een samenvattend rapport te bundelen. Met het rapport in de hand kan het Toukomst panel gedegen aanbevelingen doen bij het bestuur van het Nationaal Programma Groningen over de uit te voeren projecten.

Het rapport is hier in te zien.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over woonwensenonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten