Max Bögl

Stakeholdersonderzoek stationsplein Amsterdam

Max Bögl is in 2018 gestart met de werkzaamheden ten behoeve van de vernieuwing van het stationsplein in Amsterdam. De werkzaamheden nemen ongeveer vijf jaar in beslag. Wij zijn gevraagd om gedurende de werkzaamheden jaarlijks onder ondernemers, instellingen, bewoners en passanten stakeholdersonderzoek te doen naar de wijze waarop deze doelgroepen aankijken tegen de vernieuwing van het stationsplein in Amsterdam, de werkzaamheden en de communicatie hieromtrent. De groep ondernemers, instellingen, bewoners bestaat uit ongeveer 1.600 adressen, de groep passanten wordt geschat op 300.000 per dag.

Aanpak stakeholdersonderzoek stationsplein Amsterdam

We zijn enthousiast over de samenwerking met Enneüs. Ze denken met ons mee, gaan praktisch te werk en leveren bruikbare resultaten voor onze omgevingsaanpak.

Petra Zuidam, communicatieadviseur Max Bögl

Tijdens een startsessie hebben wij per doelgroep vastgesteld wat de exacte informatiebehoefte was en hier een vragenlijst voor opgesteld. De passanten worden jaarlijks op locatie bij het stationsplein met behulp van enquêteurs ondervraagd. De 1.600 ondernemers, instellingen en bewoners ontvangen jaarlijks een uitnodiging voor het invullen van een online vragenlijst.

Het onderzoek brengt aandachtspunten in kaart die verbeterd kunnen worden in het omgevingsmanagement (incl. communicatie).

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over inwonersonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten