Gemeente Capelle aan den IJssel

Onderzoek veiligheidsbeleving gemeente Capelle aan den IJssel

Werkvelden

De gemeente Capelle aan den IJssel wil graag inzicht in de veiligheidsbeleving van haar inwoners op zes locaties waar gemeentelijk cameratoezicht plaatsvindt. Om de veiligheidsbeleving te onderzoeken, heeft de gemeente Enneüs gevraagd onderzoek te doen door het afnemen van vragenlijsten op straat.

Uitvoering van het onderzoek veiligheidsbeleving

Onze enquêteurs hebben in februari 2023 twee dagen straatinterviews afgenomen op zes verschillende locaties op diverse tijdstippen gedurende de dag. In totaal hebben 166 personen deelgenomen aan het onderzoek. De resultaten zijn opgeleverd in ons online dashboard ImpulZ. Het onderzoek onder inwoners maakt onderdeel uit van een bredere analyse van de gemeente. De gemeente gaat de onderzoeksresultaten hierbij meenemen ter beeldvorming over de veiligheidsbeleving en cameratoezicht bij inwoners en eventueel gebruiken voor mogelijke toekomstige besluiten over cameratoezicht in de gemeente Capelle aan den IJsel.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onze onderzoeksaanpak, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt met ons onderzoeksbureau bellen op 050 71 15 255 (locatie Groningen) of 030 – 20 74 268 (locatie Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten