De Nieuwe Kolk (DNK) Assen

Onderzoek/Analyse marktgerichtheid bioscoop

Werkvelden
Diensten

DNK (voorheen Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk) is hét cultuurcentrum in de hoofdstad van Drenthe, Assen. In het gebouw bevinden zich een theater, bioscoop en bibliotheek.

Een theater, bibliotheek en bioscoop onder één dak maakt van DNK een geweldige plek voor ontmoeting. Verspreid over de drie locaties zijn er maar liefst 22 ruimtes en sub ruimtes die gebruikt worden voor het vertonen van films, organiseren van activiteiten, het boeken van de mooiste voorstellingen en het faciliteren van events. De drie locaties en de ruimtes zijn zowel los als in combinatie met andere locaties/ruimtes te gebruiken. Het totaaloppervlak bedraagt ca. 17.000 m2. Daarmee is DNK hét cultuurcentrum van Drenthe, gevestigd in een modern gebouw, dat in 2012 geopend werd door prinses Margriet.

In opdracht van DNK hebben wij een korte, krachtige analyse uitgevoerd naar de marktgerichtheid van de organisatie over hoe er meer synergiemogelijkheden benut zouden kunnen worden door de organisatie zodat nog meer mensen kunnen genieten van het veelzijdige aanbod.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten