WTC Expo Leeuwarden

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Het WTC Expo in Leeuwarden is het grootste evenementencomplex van Noord Nederland, met een groot en divers aanbod aan congreszalen en vergaderruimtes. Om inzicht te krijgen in de ervaringen, percepties en de tevredenheid van de medewerkers, heeft Enneüs voor WTC Expo een medewerkersonderzoek uitgevoerd.

Verschillende thema’s werden vastgesteld in interactieve sessies met de organisatie van WTC Expo Leeuwarden. Enkele voorbeelden van thema’s zijn werkinhoud, werksfeer en arbeidsvoorwaarden. Aan de hand van deze thema’s is een vragenlijst geconstrueerd en uitgezet onder de medewerkers. Met een respons op de enquêtes van boven de 80 procent leverde dit betrouwbare resultaten op.

De tevredenheid van de werknemers is in kaart gebracht en heeft daarmee een bijdrage geleverd aan het functioneren van de organisatie. Ook kwam er een beter beeld van de ambities die de werknemers van WTC Expo Leeuwarden hadden. Tot slotte is er een helder inzicht verkregen in het functioneren van de structuur van de organisatie.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten