Woongroep Marenland

Medewerkersonderzoek

Woongroep Marenland is een woningcorporatie in Noordoost-Groningen. De organisatie verhuurt ca. 2.500 woningen in de gemeenten Appingedam, Eemsmond, Loppersum en Delfzijl. Woongroep Marenland is in beweging. De organisatie is veranderingen aan het doorvoeren om huurders en andere belanghebbenden nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierbij hoort ook het verder verbeteren van de faciliteiten voor de medewerkers. Wij zijn gevraagd om de tevredenheid van de medewerkers in kaart te brengen.

Het doel van het medewerkersonderzoek was om meer inzicht te krijgen in thema’s die medewerkers relevant vinden,  wat de wensen en behoeften van de medewerkers zijn en hoe de tevredenheid van medewerkers verder kan worden bevorderd. In samenwerking met Woongroep Marenland hebben wij een vragenlijst ontwikkeld die online ingevuld kon worden.

Dankzij een respons van maar liefst 100% heeft Woongroep Marenland een compleet inzicht gekregen in de voorgelegde vraagstukken. De resultaten hebben wij verwerkt in een compact onderzoeksrapport en gepresenteerd aan alle medewerkers. Het doel van deze presentatie was om de uitkomsten nader toe te lichten en om eventuele vragen van medewerkers te beantwoorden.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten