VanDijk

Marktonderzoek Voortgezet Onderwijs

The Learning Network / Van Dijk is Nederlands grootste dienstverlener voor het Voortgezet Onderwijs. Dat zijn vandaag de dag niet meer alleen ‘fysieke boeken’, maar in toenemende mate ook digitale leermiddelen en devices die daarbij nodig zijn. The Learning Network / Van Dijk vroeg ons om een marktonderzoek in het voortgezet onderwijs uit te voeren om te achterhalen wat relevante ontwikkelingen in de markt zijn en wat voor klanten nog beter georganiseerd zou kunnen worden.

Enneüs maakte zich het onderwerp snel eigen en op basis van het inbrengen van hun expertise, hebben ze klanten geïnterviewd. Het resultaat geeft ons meer dan voldoende inzicht voor verdere ontwikkeling en vervolgonderzoeken.

Mathijs de Boer, Manager Marketing & Communicatie, TLN/VanDijk

Met de inzichten van ons marktonderzoek in het voortgezet onderwijs hoopt The Learning Network / Van Dijk haar klanten nog beter te kunnen bedienen en klantwensen centraal te stellen. Het betrof in dit geval een kwalitatief onderzoek, waarbij wij zowel telefonisch als face-to-face in gesprek zijn gegaan met vertegenwoordigers van scholen uit het voortgezet onderwijs.

De onderzoeksresultaten hebben wij in een onderzoeksrapport opgeleverd. Tijdens een interpretatiesessie hebben wij de resultaten met The Learning Network / VanDijk besproken en overgedragen.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over marktonderzoek, onderzoek in het onderwijs, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten