IVIO@School

Marktonderzoek passend onderwijs

Werkvelden
Diensten

IVIO@School is de aanbieder van flexibele vormen van afstandsonderwijs in het primair en voortgezet (speciaal) onderwijs. Dit doet de organisatie met eerste- en tweedegraads docenten die coachen en begeleiden op afstand. Het streven is dat iedere leerling onderwijs volgt.

Om haar aanbod te optimaliseren en de strategie voor de toekomst te bepalen, heeft IVIO@School aan onderzoeksbureau Enneüs gevraagd om een kwalitatief onderzoek op te zetten en uit te voeren en te kijken hoe zakelijke relaties kijken naar het aanbod van IVIO@School en naar actuele thema’s die spelen op de onderwijsmarkt. Hiertoe hebben we twaalf verdiepende interviews afgenomen met diverse relaties van de organisatie, en de uitkomsten integraal gerapporteerd. Op basis van de bevindingen hebben we concrete conclusies en aanbevelingen aangereikt waarmee IVIO@School aan de slag kan ter optimalisatie van haar aanbod en strategisch beleid.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Martin Bloem en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten