Studers

Marktonderzoek MBO-onderwijs

Studers heeft het grootste aanbod studiemateriaal voor het middelbaar beroepsonderwijs. Elk jaar zorgt Studers ervoor dat meer dan 200.000 mbo’ers hun boekenpakket thuisbezorgd krijgen en toegang hebben tot al hun digitale studiemateriaal. Studers werkt nauw samen met MBO-scholen en biedt verschillende diensten aan om ze te helpen goed onderwijs te bieden. Om meer inzichten te krijgen in wat de schoolleiding en docenten van mbo-instellingen belangrijk vinden, zijn wij gevraagd hier een marktonderzoek naar MBO-onderwijs te doen.

Opzet marktonderzoek MBO-onderwijs

Wij hebben dit onderzoek onder enkele honderden professionals uitgevoerd. Met behulp van een landelijk consumentenpanel hebben we deze doelgroep kunnen benaderen. De vragenlijst is per email aan de professionals verstuurd en via een link kon de online vragenlijst worden ingevuld. De binnengekomen vragenlijsten hebben wij verwerkt tot een overzichtelijke rapportage hetgeen Studers concrete informatie gaf over behoeften en wensen uit de markt.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onderzoek in het onderwijs, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten