Pro Warehouse

Klanttevredenheidsoverzoek voor Pro Warehouse

Pro Warehouse is gespecialiseerd in het leveren van Apple hardware, biedt ondersteuning en beheer, en streeft naar de continuïteit en dataveiligheid van organisaties. De organisatie richt zich specifiek op het MKB, MKB+ en Enterprise segment en is de Apple Enterprise reseller voor de zakelijke markt. Door specifieke oplossingen voor het MKB, MKB+ en Enterprise aan te bieden, is de organisatie de Apple Enterprise reseller voor de zakelijke markt om organisaties te begeleiden en te ondersteunen bij de aanschaf en het uitrollen van Apple hardware op het werk. Pro Warehouse heeft Enneüs gevraagd om een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren om inzicht te krijgen in de tevredenheid van de huidige klanten met betrekking tot de dienstverlening van Pro Warehouse en waar nog kansen ter verbetering liggen.

De uitvoering van het klanttevredenheidsonderzoek

Het klanttevredenheidsonderzoek is in maart 2023 uitgevoerd onder alle klanten van Pro Warehouse door middel van een kwantitatief, online vragenlijstonderzoek. De vragenlijst is in overleg met Pro Warehouse opgesteld en vervolgens per e-mail door Enneüs verzonden. De resultaten van het onderzoek zijn opgeleverd in ons online dashboard ImpulZ. Pro Warehouse gaat de onderzoeksresultaten gebruiken om hun aanbod en dienstverlening nog scherper af te stemmen op de behoeften en wensen van hun klanten.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over klantenonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55 (kantoor Groningen) of 030 – 20 74 268 (kantoor Utrecht).

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten