MEE Groningen

Klanttevredenheidsonderzoek UWV (vragenlijst)

Diensten
Oplossingen

MEE Groningen ondersteunt mensen met een beperking, zodat ze zelfredzaam zijn en kunnen meedoen aan de samenleving. Wij kijken naar de mogelijkheden van mensen met een beperking en ondersteunen of begeleiden op alle levensgebieden. Onderdeel van het aanbod van MEE Groningen is het ondersteunen van mensen met het vinden van werk. MEE Groningen is samenwerkingspartner voor het UWV, onder andere op het gebied van Werkfit-trajecten. Dat betekent dat MEE Groningen ook verplicht is om het klanttevredenheidsonderzoek UWV uit te voeren. Wij zijn gevraagd om het klanttevredenheidsonderzoek UWV voor MEE Groningen uit te voeren en gebruik te maken van de bijbehorende vragenlijst. Voor de uitvoering conformeren wij ons aan de eisen die gesteld zijn aan het klanttevredenheidsonderzoek UWV waaronder de meetperiode waarin het onderzoek uitgevoerd dient te worden.

Opzet Klanttevredenheidsonderzoek UWV en vragenlijst

Enkele eisen van het klanttevredenheidsonderzoek UWV die van invloed zijn op de uitvoering van dit onderzoek zijn onder andere het feit dat het onderzoek uitgevoerd dient te worden in de meetperiode van 1 januari tot en met 31 december van ieder kalenderjaar.

Wij ontzorgen MEE Groningen volledig bij de uitvoering van dit onderzoek. Door het onderzoek online uit te voeren zijn wij in staat om u dit klanttevredenheidsonderzoek zeer kosteneffectief uit te voeren. Binnen de meetperiode voeren wij meerdere metingen uit onder elke keer weer een nieuwe groep klanten die een traject ‘werkfit maken’ hebben afgerond. Wij beschikken over een online dashboard waarin wij de resultaten van alle metingen voor MEE Groningen op een overzichtelijke manier en realtime presenteren.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over verplicht klanttevredenheidsonderzoek UWV, Tweede spoor, Outplacement, Loopbaanbegeleiding of ander maatwerk onderzoek? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten