Regenius

Klanttevredenheidsonderzoek UWV, tweede spoor en outplacement

Diensten
Oplossingen

Regenius is een re-integratie-/outplacement- en loopbaanadviesbureau. Als re-integratiebureau heeft Regenius een Raamovereenkomst Inkoopkader met het UWV afgesloten en is het verplicht om een klanttevredenheidsonderzoek UWV uit te laten voeren. Re-integratiebureau Regenius heeft onderzoeksbureau Enneüs gevraagd om dit klanttevredenheidsonderzoek UWV voor hen de komende jaren uit te voeren. Daarnaast zijn wij gevraagd om klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren onder de klanten die vallen onder de doelgroepen tweede spoor en outplacement en voor opdrachtgevers.

Aanpak klanttevredenheidsonderzoek UWV re-integratiebureau Regenius

Het doel van de onderzoeken is om bij klanten waarvan het traject is afgerond de tevredenheid te onderzoeken. Dit doen we op meerdere momenten per jaar waardoor klanten tijdig de vragenlijst krijgen en nog goed feedback kunnen geven op de ervaringen die ze hebben gehad met Regenius. De vragenlijsten worden door Enneüs per email verzonden aan de klanten van Regenius.

De resultaten rapporteren we conform de voorwaarden van het UWV waarbij Regenius tevens gebruik kan maken van ons online dashboard waarin de resultaten op een overzichtelijke manier zijn weergegeven.

Tweede spoor, Outplacement en Loopbaantrajecten

Re-integratiebedrijven die andere andere diensten aanbieden zoals Tweede spoor, Outplacement en Loopbaantrajecten zijn vanuit hun ISO certificering verplicht om ook hiervoor klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren. Wij beschikken over gevalideerde vragenlijsten voor deze doelgroepen. Wij voeren het onderzoek Tweede spoor en outplacement op exact dezelfde wijze uit als het klanttevredenheidsonderzoek UWV. Dus op basis van meerdere metingen per jaar, rapportage in ons dashboard en een jaarlijks eindrapport.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over klanttevredenheidsonderzoek UWV, Tweede spoor, Outplacement, Loopbaanbegeleiding of ander maatwerk onderzoek? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten