Dijk & Van Emmerik

Klanttevredenheidsonderzoek UWV, tweede spoor en outplacement

Diensten
Oplossingen

HR adviesbureau Dijk & Van Emmerik uit Amsterdam is specialist op het gebied van HRM. Van assessments & outplacement tot persoonlijke begeleiding. Als re-integratiebedrijf heeft Dijk & Van Emmerik een Raamovereenkomst Inkoopkader met het UWV afgesloten en is het verplicht om een klanttevredenheidsonderzoek UWV uit te laten voeren. Dijk & Van Emmerik heeft Enneüs gevraagd om dit onderzoek voor hen de komende jaren uit te voeren. Daarnaast zijn wij gevraagd om klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren onder de klanten die vallen onder de doelgroepen tweede spoor en outplacement en voor opdrachtgevers.

Verplicht klanttevredenheidsonderzoek UWV

Het onderzoek wordt via een online enquête afgenomen. De onderzoeksdoelgroep krijgt een uitnodiging per mail met een link naar onze online vragenlijst waar de vragenlijst ingevuld kan worden. In deze mail wordt onder andere beschreven wat het doel is van het onderzoek, wat onze rol is als onderzoeksbureau, hoe lang het duurt om de vragenlijst in te vullen, op welke wijze wij de anonimiteit en privacy zullen waarborgen en wat de contactgegevens zijn van onze helpdesk.

Er worden meerdere metingen per jaar gehanteerd waarbij we elke keer een nieuwe groep klanten benaderen die de afgelopen maanden een traject hebben afgerond. De resultaten rapporteren we conform de voorwaarden van het UWV waarbij Dijk & Van Emmerik tevens gebruik kan maken van ons online dashboard waarin de resultaten op een overzichtelijke manier worden weergegeven.

Als u gebruik wilt maken van onze diensten, kunnen we u uiteraard een voorbeeldomgeving van ons dashboard laten zien.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over verplicht klanttevredenheidsonderzoek UWV, Tweede spoor, Outplacement, Loopbaanbegeleiding of ander maatwerk onderzoek? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Imme van der Velde en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten