De Volksbank / SNS Bank

Klantonderzoek

De Volksbank is de bank en de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. De bank richt zich op het aanbieden van hypotheek-, betaal- en spaarproducten voor particulieren. Wij hebben voor De Volksbank een klantonderzoek uitgevoerd.

Aanpak klantonderzoek

Wij hebben voor De Volksbank een onderzoek gedaan onder SNS-hypotheekklanten in de leeftijdscategorie 35 t/m 45 van de SNS Bank. Tijdens het onderzoek stond het oriëntatie- en keuzeproces van de doelgroep centraal en zochten we onder meer uit hoe de doelgroep zich voorbereidt op de aanschaf van een hypotheek. Maar ook keken we naar bijvoorbeeld het belang van een goed serviceniveau en naar aspecten als de prijs van een hypotheekaanvraag.

Het onderzoek is uitgevoerd aan de hand van een online benadering. Klanten kregen een email met een uitnodiging voor het onderzoek. In de email stond een link naar de online vragenlijst. De ingevulde vragenlijsten hebben wij verwerkt tot een overzichtelijk rapport. Het rapport hebben wij teruggekoppeld aan de Volksbank en de resultaten hebben we met hen besproken.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over klantenonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten