Studystore

Klantonderzoek Hoger onderwijs (HBO, WO)

Studystore levert studieboeken, educatieve e-books en studiematerialen aan studenten van een hbo-opleiding of universiteit. Dat doet de organisatie via haar website, een van de vijf campuswinkels die door heel Nederland zijn gevestigd en door intensief samen te werken met de opleidingen en studieverenigingen.

Studystore is continu op zoek naar hoe het van nog meer meerwaarde kan zijn voor hogescholen of universiteiten. Wat speelt er bij deze instellingen uit het hoger onderwijs? Wat missen zij in hun aanbod als het gaat om leermiddelen en studiematerialen? Op welke vlakken zou nog ondersteuning gewenst zijn? Dit soort vragen komen aan de orde tijdens de onderzoeken die wij uitvoeren voor Studystore. Met de klantinzichten, proberen we Studystore zo concreet mogelijk aan te geven wat er speelt in de markt en waarop ingezet kan worden.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onderzoek in het onderwijs, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten