Provincie Groningen

Imago onderzoek veiligheid N366

Werkvelden
Diensten
Oplossingen

De provinciale weg N366 tussen Veendam en Ter Apel was jarenlang één van de meest onveilige wegen in de provincie Groningen. De provincie Groningen, de gemeenten Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde, Politie Noord-Nederland en het Openbaar Ministerie werken samen om de verkeersveiligheid op de weg te verbeteren. De provincie Groningen was benieuwd naar het imago van het project en hoe werkzaamheden en aanpassingen zijn ervaren door omwonenden. Communicatiebureau Senza verzorgt de communicatie omtrent dit project en heeft aan ons gevraagd om dit imago onderzoek veiligheid N366 voor de Provincie Groningen uit te voeren.

De samenwerking met Enneüs heb ik als zeer positief ervaren. Enneüs is zeer kundig en weet klanten goed te adviseren. Dat gebeurt altijd professioneel en vriendelijk.

Sanne Dondorff, communicatieadviseur Senza Communicatie

Aanpak Imago onderzoek veiligheid N366

In samenwerking met Senza en in overleg met de provincie Groningen, de gemeenten Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde, Politie Noord-Nederland en het Openbaar Ministerie hebben wij een vragenlijst opgesteld. Om de onderzoeksdoelgroep te bereiken, hebben wij vragenlijsten per post verstuurd naar de omwonenden en hebben we daarnaast een online vragenlijst gedeeld die ingevuld kon worden op de website van N366 Veilig.

De resultaten van het imago onderzoek zijn aan de betrokkenen teruggekoppeld in een overzichtelijk rapport.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over imago onderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten