Provincie Groningen

Imago onderzoek ‘N366 Veilig’

Werkvelden
Diensten
Oplossingen

De provinciale weg N366 tussen Veendam en Ter Apel was jarenlang één van de meest onveilige wegen in de provincie Groningen. De provincie Groningen, de gemeenten Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde, Politie Noord-Nederland en het Openbaar Ministerie werken samen om de verkeersveiligheid op de weg te verbeteren. De provincie Groningen was benieuwd naar het imago van het project en hoe werkzaamheden en aanpassingen zijn ervaren door omwonenden. Communicatiebureau Senza verzorgt de communicatie omtrent dit project en heeft aan ons gevraagd om dit onderzoek voor de Provincie Groningen uit te voeren.

De samenwerking met Enneüs heb ik als zeer positief ervaren. Enneüs is zeer kundig en weet klanten goed te adviseren. Dat gebeurt altijd professioneel en vriendelijk.

Sanne Dondorff, communicatieadviseur Senza Communicatie

In samenwerking met Senza en in overleg met de provincie Groningen, de gemeenten Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde, Politie Noord-Nederland en het Openbaar Ministerie hebben wij een vragenlijst opgesteld. Om de onderzoeksdoelgroep te bereiken, hebben wij vragenlijsten per post verstuurd naar de omwonenden en hebben we daarnaast een online vragenlijst gedeeld die ingevuld kon worden op de website van N366 Veilig.

De resultaten van het onderzoek zijn aan de betrokkenen teruggekoppeld in een overzichtelijk rapport.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten