IPA Nederland

Imago onderzoek en naamsbekendheidonderzoek

Wij zijn gevraagd een imago onderzoek en naamsbekendheidsonderzoek uit te voeren voor IPA (International Police Association) Nederland. IPA is de grootste politievereniging ter wereld met in 2021 ruim 360.000 leden in 65 landen. De IPA vormt een bron van waardevolle contacten over de gehele wereld. De vereniging staat voor internationale vriendschap zonder onderscheid.

IPA Nederland

In verband met het imago- en naamsbekendheidonderzoek hebben wij als International Police Association Nederland een beroep gedaan op Enneüs. De samenwerking is bijzonder plezierig verlopen. Duidelijk, open en sympathiek. Het eindrapport is voor ons een opstap naar verdere activiteiten.

Kees Jongh – Secretaris IPA Nederland

Om inzicht te krijgen in het imago en de bekendheid van de vereniging, heeft onderzoeksbureau Enneüs een vragenlijstonderzoek uitgezet. Ruim 60.000 politiemedewerkers werden benaderd. Alle inzichten zijn gebundeld in een rapportage. Deze rapportage diende tevens als basis voor een brainstormsessie waarbij de werkgroep en een onderzoeker van Enneüs aanwezig waren. Tijdens deze productieve sessie werden resultaten geduid en hebben de aanbevelingen verder vorm gekregen. Op deze manier zijn wij samen tot een antwoord op de onderzoeksvragen gekomen en heeft de IPA de gewenste informatie gekregen.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over een imago onderzoek en naamsbekendheidsonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten