Woningcorporatie Domesta

Huurdersonderzoek online dienstverlening

Werkvelden
Diensten

Domesta is een woningcorporatie met zo’n 10.000 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de gemeenten Emmen, Hoogeveen en Coevorden en Borger-Odoorn. Bij Domesta werken ongeveer 125 medewerkers vanuit één centrale vestiging in Emmen; zij zetten zich er dagelijks voor in om zo goed mogelijk woonaanbod in de omgeving te organiseren. Tegenwoordig hoort daar ook goede online dienstverlening bij. Wij zijn door Domesta gevraagd om huurdersonderzoek te doen naar de online dienstverlening.

Het onderzoek is uitgevoerd onder de huurders van Domesta waarbij hen is gevraagd naar hoe zij aankeken tegen de online dienstverlening van Domesta. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat mist er nog? Deze en ander vragen kwamen aan de orde in dit klantenonderzoek. De uitkomsten van het onderzoek hebben wij gerapporteerd in een rapport waarin wij tevens concrete handvatten hebben beschreven voor mogelijke verbeterpunten in de toekomst.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onderzoek voor woningcorporaties, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten