Werkorganisatie Druten en Wijchen

Haalbaarheidsonderzoek bioscoop Druten

Binnen de gemeente Druten bestaat de wens om een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren voor een (multifunctionele) bioscoop in Druten. De gemeente heeft onderzoeksbureau Enneüs gevraagd om dit haalbaarheidsstudie/ marktonderzoek uit te voeren teneinde uitspraken te kunnen doen over de mate van interesse voor een bioscoop vanuit de beoogde doelgroepen particulieren (inwoners en jeugd) en de zakelijke markt (ondernemers).

Uitgangspunten haalbaarheidsonderzoek bioscoop

Omdat de gemeente Druten bij ons ook al de burgerpeiling en ondernemerspeiling afneemt, hebben wij voor dit onderzoek de vragenlijst die daarvoor gebruikt wordt uitgebreid met vragen over de haalbaarheid van een bioscoop in Druten. De uitkomsten van dat onderzoek zijn aangevuld met deskresearch. Dit sluit aan bij onze visie om onderzoekvraagstukken waar dat kan te integreren. Dus niet door nieuwe extra onderzoeken op te tuigen om een bepaald vraagstuk (zoals in dit geval de bioscoop) aan inwoners en ondernemers voor te leggen, maar juist door het onderzoek toe te voegen aan bestaande onderzoeken zoals in dit geval de Burger- en ondernemerspeiling.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u meer weten over haalbaarheidsonderzoek, onze aanpak of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze collega Robbert Klein Koerkamp en laat u overtuigen van onze meerwaarde.

U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 050 – 711 52 55.

Voorbeeldcases

Hieronder vindt u nog meer voorbeeldprojecten.

Zijn onze onderzoeksoplossingen iets voor u?

Sluiten